Simao: Pred nama su utakmice karijere

Na današnjoj press konferenciji

Simao: Pred nama su utakmice karijere

Adnan Beganović

Dan prije utakmice između Portugala i Bosne i Hercegovine portugalskim medijima obratio se Simao Sambrosa koji je istakao da su ovo susreti karijere za portugalske fudbalere te da je uvjeren da će se uspjeti plasirati na Svjetsko prvenstvo.

"Prije svega moramo misliti na našu igru. Utakmice će biti zahtjevne jer Bosna i Hercegovina ima tehnički potkovanu momčad, no, imali smo vremena da se pripremimo za izazove koji nas očekuju. Znamo šta moramo učiniti da trijumfujemo u najvažnijim susretima naše karijere", rekao je Simao i dodao:

"Moramo biti koncentrisani od samog početka i moramo igrati na našem najvišem nivou kako bismo slavili. Ronaldo će nam jako nedostajati, no, mislim da pojedinac nije bitan koliko je bitan kolektiv. Njegovo odsustvo ne smije nam biti nikakav alibi."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.