Šime Vrsaljko karijeru nastavlja u Sassuolu

Šime Vrsaljko karijeru nastavlja u Sassuolu

Reprezentativac Hrvatske Šime Vrsaljko najvjerovatnije će karijeru nastaviti u italijanskom prvoligašu Sassuolu nakon što su čelnici njegovog dosadašnjeg kluba Genoe dali zeleno svjetlo za odlazak, piše Gazzetta dello Sport. 

Vrsaljko se prethodno nalazio na meti Fiorentine i Milana, ali je na kraju izvjesno da će prijeći u klub iz Emilia Romagne nakon. Sassuolo je prošle sezone uz mnogo muka osigurao ostanak, a radi se o klubu koji je najveća Juventusova filijala.

Vrsaljko je u Genou došao 2013. i od tad do danas odigrao je 22 utakmice, dok je za hrvatsku reprezentaciju nastupio devet puta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije