Simeone: Barca je druga dimenzija u odnosu na ostale timove

Atletico pružao sjajan otpor, ali...

Simeone: Barca je druga dimenzija u odnosu na ostale timove

A. Haznadarević

Barcelona je sinoć sa visokih 4:1 uspjela savladati prvog pratioca na tabeli Atletico Madrid, te na taj naćin došla u ogromnu prednost, a trener Jorgandžija Diego Simeone iako poražen, nije skrivao svoje divljenje igri Barce.

"Moj tim je uložio ogroman trud, dopalo mi se kako smo igrali jer smo koristili svoja oružja na pravi način. Ipak, susreli smo se sa timom koji je potpuno druga dimenzija u odnosu na ostale u ligi, nemoguće je boriti se protiv takve sile", istakao je Simeone, te se osvrnuo na samog Lea Messija:

 

"Leo Mesi je najbolji igrač na svijetu. Cijela Barcina igra je važna, ali on je taj koji daje golove i koji često odlučuje utakmice. On je druga klasa u odnosu na ostale i drago mi je što je Argentinac", zaključio je trener Atletico Madrida.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije