Simeone debitovao remijem na La Rosaledi
Diego pred kraj utakmice ima dobru priliku za gol

Malaga i Atletico odigrali bez golova

Simeone debitovao remijem na La Rosaledi

Malaga i Atletico Madrid, u okviru posljednje večerašnje utakmice 17. kola španske Primere, odigrali su bez golova na La Rosaledi.

Andalužani i Madriđani pružili su jednu solidnu utakmicu, no golovi su nedostajali. Kako je utakmica odmicala obje ekipe više su obraćale pažnju na svoj gol.

Malaga je imala više loptu u posjedu u večerašnjem susretu, a i stvorili su nešto više prilika. Međutim, golova nije bilo.

Ovo je bio debi za Diega Simeonea na klupi Jorgandžija. Podsjetimo, Argentinac je preuzeo Atletico Madrid 23. decembra 2011. godine, nakon što je otkaz dobio Gregorija Manzana.

Ovaj bod Andalužanima bio je dovoljan da dođu do šestog mjesta, za sada, dok su Madriđani ostali i nakon ovog boda na desetoj poziciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.