Simeone: Griezmann je sve bolji iz kola u kolo

Francuz igra fantastično u dresu Atletico Madrida

Simeone: Griezmann je sve bolji iz kola u kolo

Atletico Madrid slavio je danas u 17. kolu španske Primere protiv Levantea rezultatom 3:1, a trijumf domaćim donio je fantastični Antoine Griezmann. 

Francuz je postigao dva gola protiv ekipe iz Valencije i sada je najbolji strijelac Jorgandžija u Primeri. Nakon utakmice trener ekipe sa Vicente Calderona nije štedio riječi hvale za sjajnog Francuza. 

"Griezmann je sve bolji i bolji i to traje iz kola u kolo. Bez obzira na golove, što je jako važno za njega i tim, ja sam izuzetno zadovoljan njegovim vrijednim radom i time kako igra kada ostane bez lopte," kaže Simeone. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.