Simeone: Izostanak Falcaa nas ne smije poremetiti

Atletico Madrid večeras bez prve zvijezde

Simeone: Izostanak Falcaa nas ne smije poremetiti

M. Skaka

Diego Simeone potvrdio je da Atletico Madrid večeras neće računati na Radamela Falcaa u duelu sa Espanyolom.

Falcao je povrijedio butinu, pa će se iz mjera opreza odmarati ovog vikenda, jer Diego Simeone ne želi riskirati ozbiljniju povredu.

"Espanyol igra dobar fudbal. Mislim da stanje na tabeli ne pokazuje njihov stvarni kvalitet. U svakoj utakmici ove sezone su vodili. Igraju dobro, a mi moramo protivnike posmatrati po tome kako igraju, a ne koliko su bodova osvojili do sada.", rekao je Diego Simeone, trener Atletica.

"Radamel neće igrati.", osvrnuo se Simeone i na izostanak zvijezde u timu. "Ali, igraćemo na isti način kako igramo i kada je on tu, samo sa drugim igračima."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.