Simeone na Calderonu želi Andreja Kramarića

Pridružuje se Mandžukiću?

Simeone na Calderonu želi Andreja Kramarića

Diego Simeone planira obogatiti “Vicente Calderon” s još jednim hrvatskim napadačem, a riječ je o Andreju Kramariću. 

Iako službena ponuda od strane Atletico Madrida još uvijek nije stigla na adresu Rijeke, španski mediji tvrde da je posao vrlo blizu realizacije. 

"Bio bi to dobar potez Diega Simeonea. Mandžukić i Kramarić su različiti igrači, ali trebaju jedan drugoga. Mandžukić probija, tuku ga, ali on gura glavu tamo gdje ćeš garantirano dobiti 'po čelu'. On je pravi timski igrač i sad mu žele priključiti Kramarića, smatra hrvatski stručnjak Otto Barić.

Informacije govore da je Kramarić pod stalnom paljbom njemačkih i španskih menadžera i ko donese dva miliona, Rijeka ga mora prodati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.