Simić: Oduševljen sam fanatizmom navijača u Zenici

Pojačanje Čelika za SportSport.ba

Simić: Oduševljen sam fanatizmom navijača u Zenici

Dino Kurbegović

Ekipa Čelika uoči večerašnje utakmice protiv ekipe Sarajeva nije skrivala optimizam glede konačnog rezultata, a jedan od najvećih aduta trenera Vlade Jagodića jeste novi igrač Čelika, Nikola Simić koji je prije 10-tak dana došao u Zenicu.

"Nakon dosta provedenog vremena u Srbiji, gdje sam promijenio nekoliko klubova i nastupa u Izraelu, Grčkoj, te nikšićkom Čeliku došao sam u Zenicu i moram da kažem da sam oduševljen gradom, navijačima i njihovim fanatizmom. Gledao sam dvije utakmice u Bijelijni, te protiv Veleža i mislim da ima dosta mjesta za nadogradnju igre i nadam se da ću ja svojim igrama doprinjeti što boljem plasmanu kluba", nada se 32-godišnji Simić.

Stekao je pravo nastupa protiv Sarajeva i očekuje pozitivan rezultat

"Stekao sam pravo nastupa i sve je do trenera hoće li mi trener ukazati šansu. Nadam se dobiti šansu i da ćemo uz veliku podršku navijača kao i uvijek da ostvarimo dobar rezultat", kazao je za SportSport.ba posljednje pojačanje Čelika.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.