Simplicio: Ove sezone ćemo biti još jači

Novajlija u redovima Rome optimista

Simplicio: Ove sezone ćemo biti još jači

Edmir Škorić

Novajlija u redovima Rome od ovog ljeta, Brazilac Fabio Simplicio vjeruje kako će Rimljani ove sezone biti bolji nego ranije, te da će Scudetto doputovati u Rim.

"Uvjeren sam kako je Roma dosta jaka momčad i mislim da ćemo u novoj sezoni biti puno bolji. Opet s Interom krećemo od nule, počevši od talijanskog Superkupa, kojeg želimo osvojiti", kazao je Simplicio, te dodaje:

"U Romu nisam došao igrati po svaku cijenu. Moj prvi cilj je da budem koristan za momčad i da pružim svoj maksimum kada me trener (Ranieri) uvrsti u sastav. Igrao sam na svim pozicijama u veznom redu, pa mi to neće biti problem."

Brazilac je za kraj pohvalio i trenera Claudio Ranierija: "Ranieri je veliki motivator. Ostavio je dobar dojam na mene".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.