Šimunić o PSG-u: Valjda ćemo stići i u šoping u Parizu

Dinamo nemoćan protiv Ibre i društva

Šimunić o PSG-u: Valjda ćemo stići i u šoping u Parizu

A. Haznadarević

Zagrebački Dinamo pred skoro praznim Maksimirom  je upisao novi poraz, a ovaj put je Zagrebom protutnjao jedan od najimućnijih klubova svijeta - francuski Paris Saint Germain.

Zlatan Ibrahimović i društvo su bez većih problema slavili rezultatom 2:0, a o nemoći prvaka HNL-a najbolje govore riječi defanzivca Josipa Šimunića, koji od očekivanja na gostovanju u Parizu posebno istiće, šoping!

"Jako loše smo ušli u utakmicu, ali vjerujem da smo valjda nešto i naučili. Ovo je najbolje svjetsko takmičenje, mi smo vrlo mlada momčad i u svakoj utakmici možemo nešto naučiti, dobro nam je za iskustvo", kazao je Šimunić, te upitan o gostovanju u Francuskoj, koje Dinamo uskoro očekuje kazao:

"Sljedeća utakmica protiv PSG-a? Ha, ništa. Idemo u Pariz, valjda ćemo imati i prilike prije utakmice obaviti šoping", riječi su iskusnog igrača zagrebačke momčadi.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.