Sinan Ramović pred potpisom za Posušje

Uskoro će sve biti ozvaničeno

Sinan Ramović pred potpisom za Posušje · Saznajemo

M. Šljivak

Nekadašnji fudbaler Željezničara Sinan Ramović (28) vraća se ponovo na terene u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Ramović je, saznaje SportSport.ba, dogovorio sve uslove sa ekipom Posušja i on će ubrzo biti predstavljen kao novi član kluba.

Tako će bh. premijerligaš dobiti još jedno odlično pojačanje u samo nekoliko dana i znatno će biti ojačani pred naredne izazove u Premijer ligi.

Prethodno je Posušje angažovalo dobro poznata imena. Stigli su Slobodan Milanović i Luka Miletić i ovo je sasvim sigurno znak da Posušje želi krenuti prema gornjem dijelu tabele.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sinan Ramović iza sebe ima bogato iskustvo u bh. prvenstvu. Pored Željezničara igrao je za Mladost Doboj Kakanj, a ranije je nastupao za Goražde, Velež i GOŠK. Jedno vrijeme ovaj 28-godišnji ofanzivac proveo je u Švicarskoj u dresu Lozane.

Posušje je trenutno pretposljednji tim u Premijer ligi BiH. Osvojeno je 8 bodova iz 12 kola, ali pojačanja koja stižu dokaz su da se ovaj tim neće predati do samog kraja sezone i učinit će sve da izbore opstanak.

Top Komentari

epson
Ja budaletine majko mila
1 2
Kakav idiot!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi