Siniša Saničanin naredne tri godine u Mladosti

Karijeru nastavlja u Srbiji

Siniša Saničanin naredne tri godine u Mladosti

Mladi reprezentativac BiH i dojučerašnji igrač Borca iz Banja Luke, 20-godišnji Siniša Saničanin jučer je potpisao trogodišnji ugovor sa sedmoplasiranom ekipom u najjačoj diviziji Srbije. 

Riječ je o ekipi Mladost iz Lučana, a zanimljivo da je Saničanin u proteklom periodu trenirao sa Borcom iz Čačka, da bi zatim iznenada potpisao za Mladost.

Nakon potpisivanja ugovora Saničanin je izjavio:

"Velika mi je čast što sam došao u klub kakav je Mladost iz Lučana, smatram da je ovo prava sredina za dalji napredak. Stvarno je bilo dosta ponuda, ali sam se ipak opredijelio za Mladost i siguran sam da nisam pogriješio. Nadam se da ću se izboriti za mjesto standardnog prvotimca, te da ću kroz kvalitetne igre u ovom klubu ostvariti angažman u inostranstvu. Svom bivšem klubu Borcu iz Banja Luke želim sve najbolje i da ostvare opstanak u Premijer ligi", kazao je Saničanin nakon predstavljanja u novom klubu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Siniša Saničanin u prvom dijelu sezone u dresu Borca iz Banja Luke nastupio u 18 utakmica, postigavši jedan gol uz jednu asistenciju, prije Borca je nastupao za Rudar iz Prijedora, a u posljednje dvije utakmice mlade reprezentacije BiH bio je standardan u postavi kod selektora Darka Nestorovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi