Sir Alex stao u odbranu Ashleya Younga

Sir Alex stao u odbranu Ashleya Younga

Midhat Šljivak

Nakon što je u utakmici sa Aston Villom "odglumio" faul nakon kojeg je dosuđen penal za Manchester United, veznjak Crvenih đavola Ashley Young našao se na udaru medija na ostrvu.

Mnogi su ga proglašavali raznim imenima, folirantom, prevarantom, no Sir Alex Ferguson smatra da je faul postojao i da je penal zapravo postojao.

"Slažem se da je Youngova reakcija bila pretjerana, ali prekršaj je postojao i sudija nije pogriješio. Pozvao sam Younga na razgovor i objasnio mu neke stvari. Ipak, mediji su ovu priču napumpali jer se radi o igraču Manchester Uniteda", rekao je legendarni menadžer tima sa  Old Trafforda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti