Širanović: U Sanski Most po pozitivan rezultat

Orašje protiv Podgrmeča

Širanović: U Sanski Most po pozitivan rezultat

B. Mujezinović

Nakon pobjede na domaćem terenu protiv Budućnosti (3:2), ekipu Orašja očekuje gostovanje u Sanskom Mostu gdje će snage odmjeriti sa Podgrmečom. 

Ekipa Podgrmeča trenutno se nalazi četrnaestoj poziciji i neophodni su im bodovi ''spasa''.

"Nakon ostvarene pobjede nad ekipom Budućnosti, u timu vlada odlična atmosfera i spremni dočekujemo gostovanje u Sanskom Mostu. Čuli smo da se domaći tim pojačao, a mi smo zadržali kostur ekipe iz prošle polusezone što je svakako veliki plus za nas. U utakmicu ulazimo rasterećeni, dok je Podgrmeč pod imperativom pobjede, što ide u našu korist, te se nadam da ćemo to znati i iskoristiti. Puni smo samopouzdanja i idemo se nadigravati i pokušati doći do pozitivnog rezultata," izjavio je za SportSport.ba, prvotimac Orašja, Dean Širanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.