Široki Brijeg na Kupresu hvata zalet pred nastavak prvenstva

Mini pripreme

Široki Brijeg na Kupresu hvata zalet pred nastavak prvenstva

Široki Brijeg od srijede boravi na Kupresu. Tamo će se izabranici Slavena Muse zadržati samo do sutra nakon čega će uslijediti povratak u Široki Brijeg.

“Ovo je naša stalna baza, česti smo gosti ovdje, a uslovi su jako dobri,” kaže trener Slaven Musa.

Nova sezona sve u svemu otvorena je dobro. Osvojeno je jedanaest bodova, iako je objektivno Široki brijeg trebao i morao imati više. Rudar iz Prijedora sa Pecare je odnio bod, dok su na gostujućim terenima zabilježeni poraz od Zvijezde, odnosno remi sa mršavom Mladosti iz Velike Obarske.

”Mislio sam da ćemo pauzu dočekati sa trinaest ili četrnaest bodova, ali ni ovako nije loše. Važno je da smo pobijedili Travnik i pokazali da je kriza prošlost. I dalje držimo priključak za vrhom, sve je otvoreno. Za vrh se osim nas očekivano bore Željezničar, Sarajevo, Zrinjski i Borac, a mislim da će se umiješati i Velež odnosno Olimpic,” dodao je Musa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.