Široki traži pobjedu protiv Slavije

Derbi na Pecari

Široki traži pobjedu protiv Slavije

U jednom od derbija prvog kola proljetnog dijela Premijer lige BiH, snage će na Pecari odmjeriti Široki i Slavija.

U taboru Širokobriježana respektuju Slaviju, ali najavljuju pobjedu kojom bi na najbolji mogući način otvorili proljetnu polusezonu.

-    Visoka pozicija Slavije na tabeli nakon jesenje polusezone govori dovoljno sama po sebi da se radi o veoma kvalitetnom sastavu. Što se moje ekipe tiče, nemamo povrijeđenih igrača i Slaviju dočekujemo u punom sastavu. Da bi došli do pobjede moramo zaigrati maksimalno angažovano i ne smijemo dopustiti gostima da razviju svoju igru. Ukoliko to uspijemo, mislim da samo blizu bodova, rekao je trener ekipe sa Pecare Ivan Katalinić.

Katalinić će sutra na Pecari ekipi iz Istočnog Sarajeva najvjerovatnije suprostaviti slijedeći sastav: Bandović, Božić, Zurak, Topić, Barišić, Alexandre, Jurić, Wagner, Flavio, Šilić i Bubalo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.