Šišić: Metalleghe zaslužuje respekt, ali vjerujem u pobjedu

Fudbaler Mladosti iz Kaknja

Šišić: Metalleghe zaslužuje respekt, ali vjerujem u pobjedu

Fudbaleri Mladosti iz Kaknja nakon odigranih osam kola u Prvoj ligi FBiH nalaze se na trećoj poziciji i jedno su od većih iznenađenja u ovom rangu takmičenja.

Zaslužan za dobre rezultate tima Nijaza Kape svakako je i 24-godišnji vezista, Aldin Šišić, koji je vjeruje da će njegov tim u nedjelju savladati Metalleghe BSI.

"Moja očekivanja za svaku utakmicu su ista, a to je pobjeda. Što se tiče Metalleghea, svojim rezultatima su pokazali da zaslužuju respekt, kao i njihov trener Nermin Bašić koji je prema mom mišljenju njihov najveći adut", kaže Šišić za SportSport.ba, te dodaje:

"Mislim da će publika moći uživati u jednoj dobroj nogometnoj predstavi, u kojoj vjerujem da ćemo mi izaći kao pobjednici", dodao je ovaj 24-godišnji fudbaler.

Meč između Mladosti i Metalleghea igra se u nedjelju s početkom u 15:30 sati, a domaći tim u ovom susretu neće moći računati na kartonirane Čelebića i Huseinspahića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.