Šišmiši spremaju Mathieu novi ugovor

Šišmiši spremaju Mathieu novi ugovor

Edmir Škorić

Valencija će ponuditi francuskom defanzivcu Jeremy Mathieu produženje ugovora na još dvije godine, prema pisanju Super Deporte.

Trener Unai Emery je francuskog braniča prošlog ljeta doveo iz Toulousea, te je pri dolasku Mathieu potpisao ugovor na tri godine.

No, njegova dobra zdanja na Mestalli su čelnike Šišmiša primorali na produženje ugovora, koji traje do ljeta 2012. godine. Tako bi Mathieu, koji je trenutno povrijeđen, u redovima Valencije trebao ostati do ljeta 2014. godine. Trenutno igra na poziciji lijevog bočnog, ali u jednom od susreta Evropske lige je oštetio ligamente i propušta ostatak sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.