Sissoko: Volio bih igrati u Premiershipu

Sissoko: Volio bih igrati u Premiershipu

Moussa Sissoko, veznjak Toulousea, rekao je kako bi bio oduševljen kada bi prešao u englesku Premier ligu. Međutim, kaže kako o tome trenutno ne razmišlja.

Sissoko je istakao da se želi trenutno skoncentrisati na igre u svom sadašnjem klubu. No, nije krio da mu je velika želja igrati u Engleskoj.

"Bio bih oduševljen kada bih se jednog dana pridružio nekom velikom engleskom klubu. Ali, ne razmišljam sada o tome", rekao ej Sissoko, dodavši:

"Imao sam kontakte sa engleskim klubovima, pogotovo Liverpoolom. Ali, radije ću se sada posvetiti Toulouseu gdje sam došao do afirmacije. Želim još steći iskustva".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti