Sivac na centru u Simin Hanu, Živković na Otoci

Poznata službena lica za prve susrete četvrtfinale Kupa

Sivac na centru u Simin Hanu, Živković na Otoci

S. Mlaćo

U srijedu se igraju tri susreta četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Olimpik će na Otoci ugostiti Zvijezdu 09, a pravdu na tom meču će dijeliti Ilija Živković iz Orašja sa svojim pomoćnicima Markom Perićem iz Mostara i Jurom Musom iz Čitluka. Četvrti sudija je Zoran Soknić iz I. Sarajeva, a delegat Esnaf Buza (Kakanj).

Glavni sudija meča između Rudara iz Prijedora i Krupe je Emir Spahalić iz Mostara, dok će njegovi pooćnici biti Haris Baković (Sarajevo) i Amir Kadić (Sarajevo). Četvrti sudija je Miloš Gigović (Gradiška), a delegat Ramiz Osmanović (Bihać).

Derbi se igra u Simin Hanu gdje će snage odmjeriti Sloga i Sloboda iz Tuzle. Na centru će se naći Ermin Sivac iz Zenice, dok su pomoćnici Enes Đozić (Sarajevo) i Dženan Milić (Sarajevo). Prvi dodatni sudija je Elvis Mujić (Banovići), a drugi dodatni Vladimir Bjelica (Istočno Sarajevo). Četvrti sudija je Adis Mulahasanović (Sarajevo), dok je delegat Mirko Milošević (Zvornik).

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi