Sjajan doček za naše u Stockholmu

Sjajan doček za naše u Stockholmu

Domaćini fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine i čelnika Nogometnog/Fudbalskog saveza ovdje u Švedskoj bila je Ambasada BiH.

Ambasada Bosne i Hercegovine, na čelu sa ambasadorom Damirom Zelenikom ugostila je fudbalsku A reprezentaciju naše zemlje i predstavnike N/FSBiH koji su doputovali u Švedsku.

"Zaista nemam riječi da opišem toplu dobrodošlicu na koju smo naišli od naših ljudi ovdje u Stockholmu. Pogotovo se to odnosi na ambasadora naše zemlje u Švedskoj Damira Zeleniku, koji je ugostio naše reprezentativce i rukovodstvo N/FSBiH i ovim mu se putem od srca zahvaljujem", kazao je za SportSport.ba predsjednik N/FSBiH Sulejman Čolaković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.