Sjajan meč u Mostaru: Dupovac intervencijom na gol liniji spasio Sarajevo

Velež još uvijek gubi sa 2:1

Sjajan meč u Mostaru: Dupovac intervencijom na gol liniji spasio Sarajevo

E. Čaušević

Fudbaleri Veleža trenutno igraju pred svojim navijačima protiv Sarajeva.

Nakon nešto više od sat vremena igre Sarajevo u Mostaru vodi sa 2:1. Golove za goste dali su Velkoski i Tatar, dok je strijelac za 1:2 bio Ćivić u 62. minuti.

Velež je mogao do poravnanja već u 69. minuti kada je Cvijanović natrčao na odbijenu loptu, ali Dupovac spašava svoj gol intervensijom na gol liniji.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

antisdp
a gdje vam je snimak one sanse kada Velez nije uspio u vise navrata ugurati loptu u mrezu gdje se vidi jako dobro da HODZIC IGRA RUKOM..???
2 0
Mostar
Sad dvije vani... Dobro, ako je Bio penal, ali ste su se prepali 10 min i gubili. Kad gubis od pitara 1-0 u prvom naravno da je Tesko igrat. Sa Sarajvom..
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi