Sjani Begović nije pomogao Stoke Cityju

Rezerve Arsenala bolje od Stoke Cityja

Sjani Begović nije pomogao Stoke Cityju

M. Maksimović

Reprezentativni golman naše fudbalske nacionalne selekcije Asmir Begović, sinoć je stajao na golu rezervne momčadi Stoke Cityja u duelu sa rezervama Arsenala.

U okviru Barclays Premier Reserve League South momčad našeg reprezentativnog golmana na Nantwich Town's Weaver Stadiumu dočekala je Arsenal, a nakon 90 minuta igre više razloga za slavlje imao je rezervni tim Arsenala koji je slavio sa minimalnih 1:0. Jedini pogodak postigao je Nacer Barazite u prvom poluvremenu susreta.

Otočki mediji navode da su rezerve Arsenala imale mnogo više od igre, dok za našeg reprezentativca tvrde da je sjajno odradio posao te da njegove impresivne odbrane ipak nisu pomogle Stokeu.

Stoke City - Arsenal 0:1


Stoke City: Begovic, Sinclair, Cohen, Davies, Hedley, Lund, Arismendi, Wedderburn, Amdy Faye, Urwin, Moult.

Arsenal:
Mannone, Coquelin, Ayling, Miquel, Cruise, Frimpong, Merida, Eastmond, Sunlu, Thomas, Barazite.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.