Sjećate li se Gignaca, čovjeka koji ne zna postići "normalan" gol?

Francuski napadač ponovo zadivio fudbalski svijet

Sjećate li se Gignaca, čovjeka koji ne zna postići "normalan" gol?

E. Čaušević

Iskusni francuski napadač Andre-Pierre Gignac skoro tri godine teroriše golmane u Meksiku, a fudbalsku javnost zadivio je novom golčinom.

Gignac je šokirao sve kada je na ljeto 2015. godine odlučio napustiti Marseille i karijeru nastaviti u Meksiku. Ovaj 32-godišnji napadač potpisao je za Tigres gdje je veoma brzo postao jedan od najomiljenijih igrača.

U dresu meksičkog kluba u dosadašnjoj karijeri odigrao je 106 utakmica i postigao je čak 72 gola. Gignac često ostavi bez teksta svojim eurogolovima, a tako je bilo i na jučerašnjem meču protiv Tijuane.

Tigres je slavio sa minimalnih 1:0, a jedini gol postigao je upravo Gignac. Naravno, još jedna golčina francuskog napadača jer je dokazao da jednostavno ne zna postići "normalan" gol.

What a goal by @10apg 💥⚽️😏

A post shared by Football Soccer Futbol (@rldesignz) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti