Sjećate li se Obafemija Martinsa? Vraća se u Italiju nakon 13 godina

Iskusni Nigerijac

Sjećate li se Obafemija Martinsa? Vraća se u Italiju nakon 13 godina

Admin Čaušević

Obafemi Martins je svojevremeno bio jedan od najbržih igrača svijeta, a sada je bez kluba. 

Martins je posljednji angažman imao u kineskoj ekipi Shenhua, a ovaj 35-godišnjak je više od godinu dana bez kluba. Međutim, njegovom čekanju bi mogao doći kraj.

Bivši napadač Intera bi se mogao vratiti u Italiju nakon 13 godina jer je preporučen niželigašu Monzi čiji je vlasnik nekadašnji gazda Milana, Silvio Berlusconi zajedno sa Adrianom Gallianijem.

Martins je član Intera bio 2002. do 2006. godine nakon čega je uslijedio transfer u Newcastle United. Zatim je igrao širom svijeta. Od Njemačke, Rusije, Španije, SAD-a do Kine.

Inače, Monza je ubjedljivo vodeći tim svoje grupe Serije C i blizu je da izbori promociju u Seriju B. Berlusconi već sada želi sastaviti dobar tim kako bi naredne sezone bio konkurentan u Seriji B.

Top Komentari

Maestro
Sjećam li se bio nJbrz7na sokeru Bože me sačuvaj
0 3
AjdinVL
Cuj sjecam li se, kad sam igrao master ligu obavezno sam dovodio Wrighta Philipsa i Martinsa. Pes 09 ne moze zastariti :D
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi