Škahić: Jedva čekam mostarski derbi

Ibrahim Škahić od naredne sezone će nositi dres mostarskog Veleža.

Ovaj nekadašnji fudbaler Gradine iz Srebrenika, govorio je o planovima i ambicijama Rođenih pred start nove sezone.

"Ove sezone želimo napraviti iskorak u prvenstvu, odnosno da budemo u gornjem dijelu tabele, te da pokušamo izboriti Evropu", koji ističe da je velika razlika između Gradine i Veleža.

"Razlika je velika, Velež je veči klub organizovaniji. Ja sam bio u Gradini kada je ona bila u teškoj situaciji, a Velež ide na gornji dio tabele, a velika je razlika u kvaliteti i igračima."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O svojim dosadašnjim utiscima i derbiju sa Zrinjskim Škahić je rekao:

"Za sada je sve dobro, nadam se d aće tako i ostati i da neće biti problema. Svaki igrač koji dođe ovdje želi igrati mostarski derbi, Ja se nadam da ću zaigrati i očekujem pobjedu", dodao je Škahić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.