Bivši igrač Olimpica prijeti "svojima"

Škaljić: Na Otoku bez bijele zastave

Asim Škaljić ostavio je dubok trag u Olimpicu sa kojim se razišao prošlog ljeta. Nakon epizode u Željezničaru Škaljić je ponovo dio matičnog Veleža sa kojim će se sutra suprostaviti Olimpicu na Otoci. 

„Drago mi je što ću se sresti sa prijateljima sa kojima sam igrao u Olimpicu. Mi imamo svoje šanse na Otoci i tamo ne idemo sa bijelom zastavom. Idemo izvući što bolji rezultat. Po meni bi i bod i tri bili povoljni na ovom vrućem gostovanju,“ izjavio je Škaljić, te dodao:

„Olimpic se kvalitetno pojačao, tu je sedam, osam novih igrača. Iza njih su dobre pripreme i kvalitetne test utakmice. Mnogo je igrača kod njih koji mogu biti opasni poput Duraka, Pandže, Kokota i mnogih drugih.“

Velež je odigrao kvalitetno većinu pripremnih utakmica, a Škaljić vjeruje da će stvari biti mnogo bolje kada tereni budu pogodniji za igru.

„Sigurno će igra na kvalitetnijim terenima biti bolja. Do sad smo igrali u blatu gdje nije bilo moguće uspostaviti kvalitetnu pas igru kakvu od nas traži šef. Sa boljom igrom će sigurno doći i bolji rezultati,“ zaključio je Škaljić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.