Skandal do skandala na Euru u Francuskoj

Rusi su pili "k'o Rusi"

Skandal do skandala na Euru u Francuskoj

Edmir Škorić

Ruski nogometaši Pavel Mamaev i Aleksandar Kokorin našli su se u problemima.

Kokorin i Mamaev su posjetili jedan noćni klub u Monte Carlu za vrijeme Eura i, tvrde mediji u Rusiji, potrošili su 250.000 eura na 500 boca šampanjca. 

Njih dvojica su kažnjeni od strane klubova, Zenita i Krasnodara, te su izbačeni iz timova. 

Vlasnik noćnog kluba u kojem su boravili igrači tvrdi da su oni došli u društvu suprpuga i da nisu pili alkohol, valjda želivši da ih ne izda.

"Ma bila je neka privatna zabava, neki Rusi su boravili tu", napisao je vlasnik kluba Flavio Britatore na svom Instagram profilu.

On tvrdi da su Kokorin i Mamaev častili ljude okolo bocama šampanjca, no da nisu istinita mnoga pisanja medija. Naravno, u Rusiji su ogorčeni pošto je njihova reprezentacija igrala jako slabo i ispala je već u grupnoj fazi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi