Skandal u komšiluku, sudija dobio žestoke prijetnje: Sasućemo ti sedam metaka...

Prekinut meč između Lovćena i Ibara

Skandal u komšiluku, sudija dobio žestoke prijetnje: Sasućemo ti sedam metaka...

Samir Mlaćo

Nogometna javnost u Crnoj Gori je šokirana zbog prijetnji navijača FK Ibar sudiji meča protiv Lovćena koji je prekinut u 42. minuti.

Radilo se o utakmici Druge lige Crne Gore, a navijači Ibara su bili nezadovoljni te imali šta reći glavnom arbitru Vladanu Kojoviću.

Pokrenut je i disciplinski postupak te FK Ibar sigurno očekuje žestoka kazna. Potvrdili su to i iz krovne kuće crnogorskog nogometa.

"Disciplinski postupak se pokreće protiv FK „Ibar“, zbog toga što su poslije prekida utakmice 33. kola Druge lige Crne Gore FK „Lovćen“ – FK „Ibar“ preko ograde u teren uskočila tri njihova navijača koji su prijetili sudijama govoreći: „Sasućemo ti sedam metaka u tebe, bićeš pod zemljom“", stoji na stranici Saveza Crne Gore.

Lovćen je kod prekida u 42. minuti imao vodstvo 2:0, ali je gostima zatim poništen pogodak zbog navodnog ofsajda, te su rezervni igrači tog tima odmah krenuli se fizički obračunati sa Kojovićem koji je prekinuo meč te poslao igrače oba tima u svlačionicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti