Skauti Arsenala pratili Orlića protiv Portugala

Živković na meti Topdžija

Skauti Arsenala pratili Orlića protiv Portugala

D. Vejo
Teme:

Iako su mladi reprezentativci Srbije večeras poraženi od Portugala (2:0) u prvom kolu EP u Poljskoj, krilni napadač Orlića Andrija Živković kao po navici pružio je veoma dobro izdanje.

Ostrvski mediji odmah su nakon navedenog susreta objavili kako skauti Arsenala prate Živkovićeve igre. 

Velikan iz Londona, u Poljskoj ima nekoliko skauta, a jedan od njih ima zadatak da prati igre fudbalera Benfice koji je u posljednje vrijeme praktično eksplodirao te podsjetio na stare dane, one zbog kojih je doveden iz Beograda u Lisabon.

Danas je ovaj mladi igrač proveo 90 minuta na terenu, ali nije uspio da sa svojim saigračima parira dobro raspoloženom Portugalu.

Da li će doći do ovog transfera, ostaje da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi