Skauti Rome posmatrali Subašića

Mladi bh. reprezentativac na meti nekoliko evropskih klubova

Skauti Rome posmatrali Subašića

Tokom prijateljskog susreta između Bosne i Hercegovine i Poljske na tribinama stadiona u Antaliji bilo je prisutno i nekoliko skauta evrsopkih ekipa.

Između ostalih ovom susretu prisustvovao je skaut Rome, koji je za zadatak imao lijevog bočnog sarajevskog Olimpica Muhameda Subašića.

Italijanski mediji objavili su informaciju kako je Roma zainteresovana za mladog odbrambenog igrača Olimpica, te kako bi on u januarskom prelaznom roku mogao pojačati redove rimske Vučice.

Subašić je na spomenutoj utakmici sa Poljskom bio jedan od najboljih aktera na terenu, a bio je i strijalc gola za bh. reprezentaciju, te je vrlo lako moguće da je sa ovim nastupom sebi vizirao kartu za Rim.

Osim Rome, za Subašića su interesovanje pokazali i Borussija Dortmund, Glasgow Rangers, te još jedan bundesligaški klub i nekoliko turskih ekipa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije