Skibbe: Šteta zbog Manolasa, ali ima ko da ga zamijeni

Grčka pred BiH

Skibbe: Šteta zbog Manolasa, ali ima ko da ga zamijeni

Edmir Škorić

Selektor Grčke Michael Skibbe najavio je sutrašnji meč sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine.

BiH će sutra navečer na Karaskakis stadionu u Atini odmjeriti snage s Grčkom, a Skibbe je svjestan šta očekuje njegove izabranike.

"Očekujem dobru igru, oba tima su jednako jaka, naročito će biti žestoka borba u veznom redu. Bosna je veoma dobra, ima igrače u jakim klubovima poput Džeke, Pjanića, Ibiševića i ostalih", rekao je Skibbe, koji je dodao:
"Pobjeda je cilj, nema veze kojim rezultatom".

Potom se osvrnuo na to što neće igrati Manolas u odbrani: "Znamo koliko je važan za Grčku, a i za Romu. Nažalost, povrijedio ga je Džek. No, mi imamo dobre igrače u odbrani, pa će ga neko već dobro zamijeniti".

On je dodao da očekuje također dobru atmosferu u Pireju, te je često hvalio reprezentativce BiH. Naravno, Edina Džeku smatra daleko najopasnijim igračem iz naše selekcije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti