Skibbeu otkaz u Galatasarayu

Skibbeu otkaz u Galatasarayu

Adnan Beganović

Čelni ljudi turskog fudbalskog kluba Galatasaray, dali su otkaz njemačkom treneru Michaelu Skibbeu, zbog veoma loših rezultata u prvenstvu. 

Galatasaray se nakon 21. kola turskog fudbalskog prvenstva nalazi na petom mjestu sa zaostatkom od 8 bodova za vodećim Sivassporom, a odluka o otkazu njemačkom stručnjaku donesena je nakon poraza u posljednjem kolu na domaćem terenu od Kocaelispora (2:5).

Skibbe je na klupu slavnog turskog kluba došao početkom sezone, a prije dolaska u Tursku radio je u njemačkoj (Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.