Škorić: Neka drugi razmišljaju o nama, PL je naš cilj

Fudbaler Borca o planovima

Škorić: Neka drugi razmišljaju o nama, PL je naš cilj

D. Vejo

Jedan od onih koji su ostali u timu i nakon ispadanja Velikana iz Platonove iz Premijer lige BiH je i Ognjen Škorić.

Ovaj mladi igrač sredine terene došao je u zimskom prelaznom roku kao pojačanje u redove banjalučkog tima. Trenutno se, zajedno sa svojim saigračima sprema za sezonu koja ih očekuje.

"Borac je jedan ozbiljan klub i želim da se borim zajedno sa svojim saigračima kako bi ostvarili zacrtani cilj a to je povratak u Premijer ligu BiH gdje nam je i mjesto. Prva liga RS veoma je jaka i sastavljena je od timova koji imaju kvalitet. Ali cilj je jasan, neka drugi razmišljaju o nama", ističe za SportSport.ba vezni igrač crveno-plavih, Ognjen Škorić.

Drugi dio priprema, Borac će odraditi na Zlatiboru.

"Na Zlatibor krećemo sedmog jula tamo ćemo nastaviti pripreme. Igrat ćemo kontrolne utakmice protiv timova iz Srbije i Crne Gore. Bitno je da se što bolje spremimo i da u prvenstvo uđemo maksimalno spremni. Drago mi je što su u klubu ostali Raspudić, Maletić a sada je tu i Avdukić koji svojim iskustvom mogu doprinijeti dobrim rezultatima", zaključuje fudbaler.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi