Škorić: Sve će doći na svoje dok se uigramo

Vezni igrač Borca nakon poraza

Škorić: Sve će doći na svoje dok se uigramo

D. Vejo

Fudbaleri Borca pretrpjeli su i drugi poraz tokom priprema na Zlatiboru.

Bolji od njih bili su fudbaleri Mladosti iz Lučana. O prvim utiscima nakon meča, pričao je jedan od startera crveno-plavih.

"Bio sam u prvih 11. Odigrao sam prvo poluvrijeme koje smo završili rezultatom 0:0. Za sada, sve je u najboljem redu i pored poraza dižemo glavu i idemo dalje. Uslovi za rad su fantastični, mislim da će sve ovo doći na svoje dok se još malo uigramo", rekao je za SportSport.ba fudbaler Borca, Ognjen Škorić.

Na Zlatiboru će crveno-plavi ostati do 19. jula.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti