Škorić: Znamo šta nam je činiti

Borac za biti ili ne biti protiv Viteza

Škorić: Znamo šta nam je činiti

D. Vejo

Utakmica sezone kako za Borac tako i za VItez. U subotu će se ova dva konkurenta u borbi za opstanak, sudariti na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Ostalo je još nekoliko dana do po mnogima jednog od najzanimljivijih susreta posljednjeg kola Premijer lige BiH. U taboru crveno-plavih dobro znaju pred kakvim se zadatkom nalaze.

"Očekivanja su velika. Svi znamo koliko je bitan naredni meč i znamo šta nam znači. Jedva čekamo subotu i maksimalno se pripremamo za to. Nemamo šta da krijemo, respektujemo protivnika ali nama je cilj samo jedno a to je pobjeda koja nas ostavlja u ligi. Nadam se dobroj atmosferi na stadionu i podršci naših navijača. Želimo da se svi na kraju zajedno radujemo pobjedi i opstanku", rekao je za SportSport.ba vezni igrač Borca, Ognjen Škorić.

Za ovaj susret, Uprava Velikana iz Platonove odlučila je da širom otvori svoje kapije. Naime, ulaz će biti slobodan za sve one koji žele da podrže klub u borbi za opstanak. 

Utakmica posljednjeg kola Premijer lige BiH između Borca i Viteza igra se u subotu od 17 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi