Škoro: Do ljeta ostajem na Koševu

U Meksiku možda, ali tek od ljeta

Škoro: Do ljeta ostajem na Koševu

Adnan Beganović

Nakon što su urugvajski mediji napadača Sarajeva Alena Škoru već preselili u Penarol, ovaj sjajni fudbaler u razgovoru za SportSport.ba demantirao je tamošnje medije i potvrdio da do ljeta ostaje na Koševu.

"Ostajem na Koševu do ljeta i to je završena priča. Imam još pola godine ugovora i odlučio sam ga odraditi do kraja", rekao je Škoro za SportSport.ba te dodao:

"Prvo da vam kažem i mene su iznenadili natpisi u urugvajskim medijima. Istina je da sam ja uspostavio kontakte sa meksičkim klubom Gallos Blancos de Querétara i da postoji velika mogućnost da na ljeto odem u Meksiko, no do tada ima još mnogo vremena i u ovom trenutku me zanima isključivo Sarajevo."

U razgovoru sa Škorom dotakli smo se i priprema, a napadač Sarajeva rekao nam je da je zadovoljan dosadašnjim tokom isti te da se nada da će svi prvotimci bordo momčadi spremni dočekati nastavak prvenstva.

"Početak priprema za nas fudbalere je uvijek najteži, no kako bi spremni dočekali nastavak prvenstva moramo proći i taj početni dio gdje se najviše radi na podizanju fizičke spreme.. Priključio nam se i nekadašnji igrač Sarajeva, Haris Handžić, i zbog toga sam radostan. Imao je pauzu, ali sam uvjeren da će uz našu pomoć ponovo se vratiti u formu te da će nam biti od velike pomoći u borbi za naslov prvaka", zaključio je Škoro.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.