Škoro donio pobjedu Sarajevu

Prijateljska utakmica

Škoro donio pobjedu Sarajevu

Adnan Beganović

Fudbaleri Sarajeva na pripremama u Ulcinju odigrali su prvi kontrolni susret protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca i upisali minimalnu pobjedu (1:0).

Momčad s Koševa u prvom pripremnom meču u Ulcinju odmjerila je snage sa Metalcem iz Gornjeg Milanovca. Sarajevski premijerligaš slavio je sa minimalnih 1:0, a jedini strijelac na utakmici bio je Alen Škoro u 40. minuti.

Sarajevo je na teren istrčalo u sljedećem sastavu: Alaim, Rizvanović, Belošević, Maksumić, Torlak, Hamzić, Ihtijarević, Muminović, Pliska, Škoro i Avdić.

Izabranici Mehmeda Janjoša naredni prijateljski susret odigrat će u četvrtak sa crnogorskom momčadi Grbalj, dok će 13. ili 14. februara snage odmjeriti sa Beranima.

Prijateljska utakmica:
Sarajevo - Metalac 1:0 (Škoro 40')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.