Škoro i Ristić danas potpisuju za Olimpic

Kako saznaje SportSport.ba

Škoro i Ristić danas potpisuju za Olimpic

Adnan Beganović

Kako smo u prethodnih par dana najavljivali, redove Olimpica će pojačati nekadašnji igrač tima sa Koševa Alen Škoro te srbijanski internacionalac čije se ime krilo od javnosti, a kako saznaje SportSport.ba radi se o Bratislavu Ristiću.

32- godišnji Ristić je vezni igrač koji je tokom svoje karijere nastupao u klubovima poput Metalurga iz Donjecka, Kubana iz Krasnodara, Slavia iz Sofije, a u redove tima sa Otoke stiže iz američkog MLS-a, tačnije iz ekipe, Chicago Fire. 

 

Prema informacijama do kojih smo došli, oba igrača bi tokom dana trebala potpisati ugovore sa najmlađim sarajevskim premijerligašem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti