Škoro pod upitnikom

Sarajevo protiv Modriče bez najboljeg igrača?

Škoro pod upitnikom

Adnan Beganović

Nakon nešto lošijeg izdanja u Tuzli i poraza od Slobode, fudbaleri Sarajeva iskupljenje će tražiti u duelu sa Modričom, no postoji velika mogućnost da će u sutrašnji meč bordo momčad ući znatno oslabljena.

Naime, pod velikm je upitnikom nastup u sutrašnjem meču najboljeg igrača Sarajeva Alena Škore, koji ima problema sa povredom zgloba.

"Upravo sam na terapijama. Osjećam velike boolove tako da nisam siguran da ću sutra istrčati na teren", rekao je za SportSport.ba Alen Škoro i dodao:

"Pokušao sam jučer trenirati ali doista osjećam velike bolove. Danas ću opet pokušati trenirati i nakon toga definitivno ću znati da li ću sutra igrati."

Međutim, bez obzira na eventualni izostanak Škore, Sarajevo je u sutrašnjem duelu apsolutni favorit i svaki rezultat osim pobjede bordo momčadi bio bi ravan čudu.

"Favoriti smo veliki bez obzira ko sutra istrči na teren. Modriča je ušla u nastavak sezone znatno oslabljena. Nama su bodovi neophodni i mislim da Modriča na Koševu nema šta tražiti", zaključio je Škoro.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.