Škoro postigao dogovor sa Sarajevom!
Škoro slavi pobjedu sa saigračima protiv Željezničara (Foto: fksinfo.com)

Ugovor na dvije i pol godine

Škoro postigao dogovor sa Sarajevom!

Alen Škoro postigao je dogovor sa Sarajevom, a ugovor će postpisati krajem ove ili početkom sljedeće sedmice.

Dugo vremena se pričalo o povratku Alena Škore na Koševo. Sjajni 30-godišnji napadač trebao je ponovo obući bordo dres na početku ove sezone, ali nisu na vrijeme došli papiri iz Meksika.

Nakon što su nedavno došli papiri iz Querétara, Škoro je dogovorio ugovor sa Sarajevom, koji će uskoro potpisati. Prema istom, Škoro će ostati na Koševu naredne dvije i pol godine.

"Postigao sam dogovor sa Sarajevom o saradnji na dvije i pol godine, koji će biti potpisan krajem ove ili početkom sljedeće sedmice", kratko je rekao Škoro za SportSport.ba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.