Škoro: Propuštam Velež

Bordo momčad u Vrapčiće bez najboljeg igrača

Škoro: Propuštam Velež

Adnan Beganović

Veliki derbi 18. kola Premijer lige sutra će u Vrapčićima odigrati Velež i Sarajevo. Bordo momčad tradicionalno u Mostaru dobro igra, no sutra će Sarajevo u duelu sa Veležom biti znatno oslabljeno.

Naime, šef stručnog štaba Sarajeva, Mehmed Janjoš, neće moći računati na najboljeg igrača bordo momčadi Alena Škoru, koji još uvijek ima problema sa povredom Ahilove tetive.

"Na veliku žalost sutra saigračima neću biti od pomoći. Upaljena mi je Ahilova tetiva i uprkos tome što sam imao silnu želju da sutra istrčim na teren, od toga neće biti ništa", rekao je za SportSport.ba Alen Škoro i dodao:

"Nisam spreman sto posto i ne bih bio od velike pomoći ekipi. Zajedno sa doktorskim timom i stručnim štabom odlučio sam da propustim sutrašnji duel. Nadam se da ću biti spreman za naredno kolo."

Iako neće sutra istrčati na teren, napadač Sarajeva uvjeren je da njegovi saigrači mogu neporaženi napustiti Vrapčiće.

"Imamo kvalitetu i vjerujem u svoje saigrače. U posljednje vrijeme nalazimo se pod malim pritiskom zbog poznatog slučaja Gavrić, no siguran sam da će se momci izdignuti iznad svega, te da će obradovati naše navijače", zaključio je Škoro.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije