Škoro sutra potpisuje, dolazi i srbijanski internacionalac

Vukovi se pojačavaju

Škoro sutra potpisuje, dolazi i srbijanski internacionalac

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački premijerligaš Olimpic od sutra će i službeno biti jači za nekadašnjeg igrača Sarajeva i brrojnih evropskih klubova, Alena Škoru.

Naime, Škoro je već počeo trenirati sa Vukovima, a sutra će potpisati ugovor, što su nam potvrdili iz najmlađeg sarajevskog premijerligaša.

Međutim, to nije sve. Čelnici Olimpica dogovorili su saradnju i sa jednim srbijanskim fudbalerom sa bogatim internacionalnim iskustvom, no njegovo ime se još uvijek krije od javnosti.

"Sutra potpisujemo ugovor sa Škorom, no to nije sve. Najvjerovatnije ćemo potpisati ugovor sa jednim srbijanskim internacionalcem, koji će biti veliko pojačanje", potvrdili su nam iz Olimpica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.