Škoro: Želja za povratkom nije upitna!

Napadač blizu Koševa, čekaju se papiri iz Meksika

Škoro: Želja za povratkom nije upitna!

Ovih dana aktuelan je novi povratak Alena Škore u redove Fudbalskog kluba Sarajevo.

U narednom periodu očekuje se da Sarajevo i ovaj vrsni napadač dogovore saradnju, što bi bordo timu itekako značilo u borbi za naslov prvaka Bosne i Hercegovine naredne sezone.

Da postoji obostrano interesovanje za saradnju između Alena Škore i Sarajeva, potvrdili su u razgovoru za SportSport.ba član Uprave bordo tima Irfan Redžepagić i sam Škoro.

"Alen se nalazi na odmoru na moru i kada se vrati neke stvari će biti jasnije. Nama je svakako u interesu da postignemo dogovor i da Škoro ponovo obuče dres svog kluba", kazao je Redžepagić.

Škoro je istakao kako njegova želja za povratkom u redove Sarajeva nikada nije ni bila upitna, ali...

"O povratku u Sarajevo u ovom trenutku ne mogu reći mnogo, sve dok ne dobijem papire iz Meksika. Očekujem da ću završiti tu papirologiju svaki dan i naon toga će valjda biti nešto i konkretno. Što se tiče moje želje za povratkom na Koševo, to ne trebam posebno ni pričati. To se zna", rekao je Alen Škoro za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.