Škrtel: Bilo bi idealno kada bi postigli rani gol u Zenici

Stoper Slovačke i Liverpoola tvrdi

Škrtel: Bilo bi idealno kada bi postigli rani gol u Zenici

Edmir Škorić

Jedan od glavnih igrača slovačke nogometne reprezentacije je stoper Liveproola Martin Škrtel.

Slovačka reprezentacija u petak gostuje u Zenici na Bilinom Polju, te će pokušati pomrsiti račune izabranicima Safeta Sušića kada je u pitanju plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

Škrtel je imao određenih problema s povredom, no bit će spreman za duele sa BiH: "Bit ću spreman. Još osjećam probleme s laktom, ali to me neće spriječiti da pružim dobre partije za reprezentaciju".

"Idealno bi, što se mene tiče, bilo da postinemo brzo gol u Zenici, a ako to ne uspijemo, onda bismo trebali što duže zadržati mrežu netaknutom i zatim pokušati nešto iz kontri, jer vjerovatno neće biti lagano igrati otvoreno protiv Bosne i Hercegovine", istakao je Škrtel.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.