Skupljen novac da se Sterling vrati kući

Navijači Engleske mu plaćaju kartu

Skupljen novac da se Sterling vrati kući

Engleski fudbalski reprezentativac mogao bi se prije vremena vratiti kući sa Evropskog prvenstva koje se ovih dana održava u Francuskoj.

Naime, nezadovoljni navijači Engleske pokrenuli su kampanju skupljanja novca da bi platili avionsku kartu u jednom pravcu za ovog fudbalera i to nazad u Manchester.

Krilni fudbaler Manchester Cityja očito je mnogo iznervirao navijče reprezentacije Engleske koji nisu zadovoljni njegovim partijama u prva dva meča i poručuju da nije dodao niti jednu dobru loptu.

"Svima nam je već dosta gledanja tog idiota kako trčkara po tom lijevom krilu i ne može dodati niti jednu dobru loptu. Idemo ga jednostavno vratiti natrag kući pa da ne moramo gledati kako ga malo vjetra ruši na travu. Neka svatko da nešto sitno i skupit ćemo", rekao je jedan od organizatora ove kampanje.

Za sada je prikupljeno čak 558 funti što je i više nego dovoljno za povratak kući Sterlinga za šta je potrebno 200 funti. Da li će Sterling zaista spakovati kofere, ostaje da se vidi...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi