Skupo plaćena pobjeda Rođenih: Seid Behram propušta ostatak sezone?
Rođeni će do kraja sezone čini se igrati bez svog najboljeg igrača u drugom dijelu sezone.

U pitanju je ozljeda ramena mladog veznjaka Veleža

Skupo plaćena pobjeda Rođenih: Seid Behram propušta ostatak sezone?

FK Velež jučer je na svom stadionu napravio novi korak prema ulasku u Premijer ligu Bosne i Hercegovine savladavši sigurnom igrom na svom stadionu momčad HNK Orašje rezultatom 3:0.

Ipak, čini se da su Rođeni skupo platili ove bodove. U 45.minuti susreta iz igre je morao izaći Seid Behram, možda i najbolji nogometaš Mostaraca ovog proljeća, a razlog izlaska iz igre bila je ozljeda ramena.

Prve prognoze oko Behramove ozljede nisu najoptimističnije i čini se da je ovaj sjajni mladi veznjak mostarskog tima izgubljen do kraja sezone. Ukoliko se takve prognoze obistine ovo bi bio velik udaras za Velež pred kojim stoje 4 posljednje i najbitnije utakmice do kraja sezone u mrtvoj trci koju vode sa FK Olimpik za ulazak u PL.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

velez mo
SEIDE BRZ OPORAVAK,NADAM SE DA NIJE TOLIKO OZBILJNO,ZNAM DA SI JAK KO BETON,STISTNI ZUBE AKO JE IKAKO MOGUCE DA OVO ODRADIMO DO KRAJA
7 0
mostarac
Nikola Nikicu legendo nasa ako citas ovo molim te obraduj nas Armiju navijaca Veleza koji te cijene i kao igraca i sto je jos vaznije kao covjeka i nemoj dozvoliti onoj lopovskoj bagri iz saveza da uvale Olimpik tamo gdje mu nije mjesto a rastuze ogromnu Armiju navijaca i obozavalaca naseg Veleza..Mosta u srcu velez do groba!!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi