Skupština FK Slobode zakazana za 28. maj

Poslije 15 mjeseci čekanja

Skupština FK Slobode zakazana za 28. maj

Skupština tuzlanske Slobode održat će se 28. maja ili prvi put od 14. marta 2013. godine kada je u zgradi Privredne komore Azmir Husić imenovan za predsjednika Upravnog odbora.     

Zanimljivo, skupštinsko zasjedanje održat će se tri dana prije posljednje prvenstvene utakmice sa Igmanom iz Konjica.

U periodu od 15 mjeseci Upravni odbor na čelu sa Husićem je stabilizovao klub i iz sadašnje perspektive gledano doveo ga na korak od plasmana u Premijer ligu BiH.

Zahvaljujući odluci Skupštine kluba od 14. marta 2013. godine Husiću je ostavljena mogućnost da u Upravni odbor kooptira nove članove što je on i učinio početkom 2014. godine kada je za svoje nove saradnike odabrao Amera Karabegovića (Centralno grijanje Tuzla), Edhema Kurevića (Tržnice-pijace Tuzla), Nermina Čolića (vlasnika preduzeća Bony), Ahmeda Hasanovića (privatnog poduzetnika), Owena Howella (kojeg zastupa Dragan Iširlija) i Zlatana Pejića (Tuzlanska pivara). 

Svi pobrojani trebali bi dobiti pečat delegata u Skupštini kluba, a vjerovatno i komentator OBN-a Sabahudin Vugdalić za kojeg se u posljednje vrijeme spekulise kako je imenovan ili će biti imenovan za sportskog direktora tuzlanskog kluba. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.