Skupština FS RS glasa za statut

Doznajemo

Skupština FS RS glasa za statut

D. Banović
Teme:

Skupština Fudbalskog saveza Republike Srpske sutra će se u Banjoj Luci izjasniti oko novog statuta FS BiH. Kako tvrde naši izvori iz Banje Luke, delegati će glasati za usvajanje statuta.

"Nema razloga da se donese druga odluka. Uostalom Komitet za normalizaciju, ali i FIFA i UEFA su uvažili sve zahtjeve koji su stigli iz entiteta, pa će Izvršni odbor i Skupština FS RS danas dati pozitivno mišljenje i sugestiju da delegati iz RS u Skupštini FS BiH podrže ponuđeni statut", kaže naš izvor iz FS RS.


Početak Skupštine je zakazan za 13 sati, a sjednici će da prisustvuju i članovi Komiteta za normalizaciju, predvođeni legendarnim Ivicom Osimom. Dva sata prije će se održati sjednica Izvršnog odbora FS RS.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.