Skupština FSRS za usvajanje Statuta

Donešena odluka

Skupština FSRS za usvajanje Statuta

Adnan Beganović
Teme:

Skupština Fudbalskog saveza jednoglasno je prihvatila novi Statut, te je ovlastila delegate Skupštine Fudbalskog saveza BiH da 26. maja glasaju za usvajanje istog.

Nakon što je jutros na sjednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza RS donešena odluka o prihvatanju Statuta, na Skupštini se desilo isto.

Delegati Skupštine Fudbalskog saveza RS jednoglasno su podržali usvajanje Statuta Fudbalskog saveza BiH, te su ovlastili delegate Skupštine FUdbalskog saveza BiH da glasaju za novi Statut.

Tako je sve izvjesnije da će 26. maja na Skupštini FSBiH biti usvojen Statut, te da će Fudbalskom savezu BiH biti skinuta suspenzija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.